Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Yeşi lkartaki sıkıntı haftaya bitecek
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Yeşi lkartaki sıkıntı haftaya bitecek

Eğitim

Aypider Genel başkanı Hakan AYDIN’dan yeşilkart bürosuna ziyaretinde kurum Müdürü Müslüm Kılıç hafta içinde 10.000 karnenin gelecegi müjdesini verdi.

Yeşilkart bürosu’daki aşırı yoğunluğunun nedenini açıklayan Yeşilkart Bürosu Müdürü Müslüm Kılıç yoğunluk nedenin kendilerinden kaynaklanmadığını, ellerinde sağlık karnesinin sınırlı sayıda olduğunu, mevcut sağlık karnelerin sadece durumu çok acil ve ağır hastalar için verdiklerini yeni karne için müracatlarının olduğunu ve önümüzdeki hafta içinde 10.000 karnenin gelecegi müjdesini verdi. önümüzdeki hafta içinde vatandaşların karnelerini alabileceklerini ve bu konuda vatandaşlarında duyarlı olmasını anlayış göstermelerini beklediklerini aktardı .

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren sayın Müslüm KILIÇ sivil toplum kuruluşlarının içinde proje derneği olması itibariyle AYPİDER in önemli bir yeri olduğunu belirtti..

Yeşilkarttaki sıkıntıların bir an önce bitmesi gerektiğini dile getiren AYPİDER Genel Başkanı N.Hakan AYDIN

Bu anlamda STK olarak ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.

Ayrıca Müslüm kılıç’ın uzun bir bürokrasi deneyimi olduğunu bu işin hakkından gelerek yeşilkartlı vatandaşların sorunlarını minimize edeceğini de sözlerine ekleyen Başkan N.Hakan AYDIN, Müslüm KILIÇ’ı makamında tebrik ettikten sonra aypider genel merkezine geçti.

www.balikligol.com


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.