Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Şanlıurfa’da Gençlere Çevre, Trafik ve iletişim Semineri verildi
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Şanlıurfa’da Gençlere Çevre, Trafik ve iletişim Semineri verildi

Eğitim

Yenişehir Gençlik Merkezinde Çevre, Trafik ve iletişim Semineri düzenlendi. seminerde gençlere Büyükşehir Belediyesinde Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı tarafından tişört ve İma sürücü kursu tarafından trafik kurallarının anlatıldığı kitap dağıtıldı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma Müdürü, Televizyon programcısı Sait KOYUNCU Yenişehir Gençlik Merkezinde '' TRAFİK VE İLETİŞİM SEMİNERİ' verdi.
Seminerin başında Çevre Koruma Kontrol personelleri Şima Katrancı ve Dilan Toprak Çevre ile ilgili kısa birer sunum yaptılar.
Seminere Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma Kontrol Daire Başkanı Mustafa Kaytan ,Bahçelievler Gençlik Merkezi Müdürü İbrahim Halil ALP, Çevre Koruma Şube Çalışanları ve bir çok Gençlik Merkezi gönüllüsü katıldı. Seminer sonunda Katılan gençlere Büyükşehir Belediyesinde Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı tarafından tişört ve İma sürücü kursu tarafından trafik kurallarının anlatıldığı kitap dağıtıldı.
Seminer sonunda Yenişehir Gençlik Merkezi Müdürü Hamit DERMAN '' Günümüzde Çevre temizliğinin önemi ,trafik kurallarının gerekliliği konusunda gençlerimize birinci elden eğitim vermek istediklerini ve bu konuda da Sait KOYUNCU Bey'in vermiş olduğu seminerin gençlere artı değer kattığını,bundan böyle de bu tür seminerlere devam edeceğiz.''dedi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.