Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Yavuz; Milletimizin Başı Sağolsun
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Yavuz; Milletimizin Başı Sağolsun

Eğitim

Şanlıurfa Şehit Aileleri Derneği Siirt Pervari düşen uçakta hayatını kaybeden Şehitlermiz için başsağlığı diledi.

Siirt Pervari'de takviye amacıyla Jandarma Özel Harekat timini taşıyan İl Jandarma Komutanlığı'na ait bir Sikorsky S-70 helikopteri, Herekol Dağı'nda bu sabah belirlenemeyen bir nedenle düşmesi sonucu 17 askerimizin şehit olduğu helikopter faciasıyla ilgili olarak ''Sabah 07.15'de meydana geldi. Acı haber başta Şehit aileler olmak üzere tüm ülkeyi yasa boğdu. Kazada, 3 subay, 4 astsubay, 1 uzman çavuş ve 9 uzman erbaş şehit oldu . 17 kınalı kuzunun şehit olduğu bu elim hadise araştırmalı ve bir an önce aydınlatılmalı. Kaza nedeni henüz tam beli değil Genelkurmay Başkanlığı'nın konuyu incelemesi lazım. Bilgi kirliliğinin önlenmesi için yapılan inceleme sonuçlarının kamuoyuna açıklanması önem arzetmektedir.
Siir'tte maalesef 17 şehidimiz var.. Bütün şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum. İstiklal Savaşı'nda nasıl herkes bir bütün olmuş ve ülke kurtarılmışsa bugünde aynı inançla ülkenin bütünlüğü için terörle amansız bir mücadele verilmektedir. Bu mücadele milletimiz bir bütündür.
Ateş, Siirt Pervariye düşmüş, ama bütün Türkiye'nin yüreği yanmıştır. 17 Askerin şehit olması Şanlıurfa Şehit Aileleri Derneğinde büyük bir üzüntüye neden olmuştur. Şanlıurfa Şehit Aileleri Derneği olarak Kazada hayatını kaybeden Şehitlermize Allah'tan rahmet, ailelerine Genelkurmay Başkanımıza, TSK'ya ve milletimize baş sağlığı dileklerimizi iletiyoruz.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.