Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
45 Öğrencinin kaldığı Kur'an Kursu bu hale geldi
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

45 Öğrencinin kaldığı Kur'an Kursu bu hale geldi

Eğitim

Şanlıurfa Viranşehir İlçe Kaymakamı Dr. Huzeyfe Citer, İlçeye bağlı Çiftçiler mahallesinde yanan Kur’an kursunda incelemelerde bulundu.

 

45 öğrencinin kaldığı kuran kursunda elektik kontağında gece geç saatlerde yangın çıktı.Mahallelinin ve ilçe merkezinden gelen itfaiyenin müdahalesi sonucunda yangın kısa sürede söndürüldü. Yangından can kaybı olmazken Kuran Kursu kullanılmaz hale geldi.

Çiftçiler Mahallesine giderek yanan kuran kursunu yerinde inceleyen İlçe Kaymakamı Dr. Huzeyfe Citer, Yangın hakkında Buhara Eğitim ve Kültür Derneği Başkanı Mahmut Çiftçi’den bilgi aldı.

Yangınla ilgili Kaymakam Citer’e bilgi veren Çiftçi, en büyük tesellilerinin öğrencilere zarar gelmemesinin olduğunu ifade etti.

Buhara Buhara Eğitim ve Kültür Derneği Başkanı Mahmut Çiftçi ve mahalleliye geçmiş olsun dileklerinde bulunan Kaymakam Citer, yangından dolayı üzüntü duymakla birlikte can kaybının olmamasına çok sevindiğini belirtti.

Kuran Kursunun kısa bir süre içinde onarılarak tekrar faaliyete koyulabileceğini altını çizen Kaymakam Citer, olası bir yangın için her zaman ek tedbirler alınması gerektiğini kaydetti.

Kaymakam Citer’in ziyaretinden dolayı çok memnun kaldıklarını dile getiren Buhara Buhara Eğitim ve Kültür Derneği Mahmut Çiftçi ise, hem kendi adına hemde mahalleli adına Kaymakam Citer’e teşekkür etti.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.