Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Vatandaşın elektrik kesintisi İsyanı...
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Vatandaşın elektrik kesintisi İsyanı...

Eğitim

Sitemizi arayarak hemen hemen her akşam yaşanan bu elektrik kesintilerine bir çare bulunmasını isteyen vatandaşlar mağdur olduklarını dile getirdiler.

Şanlıurfa'da özellikle Süleymaniye, Akabe, Devteşti ve Bağlarbaşı gibi semtleri olmak üzere, yaşanan elektrik sıkıntısı vatandaşları çileden çıkarmaya devam ediyor.
Sitemizi arayarak sıkıntılarını dile getiren vatandaşlar; "hemen hemen her akşam kesilen bu elektriklerden bıktık, bu yaşanan elektrik kesintileri yüzünden çocuklarımız akşamları derslerini yapamıyorlar, akşam eve geldiğimizde karanlıkta kalıyoruz, elektrik olmadan bir şey yapamıyoruz, sizin aracılığınızla yetkililere sesleniyoruz. Yaşanan bu elektrik kesintilerinin bir an evvel son bulmasını istiyoruz." dediler.
Ayrıca yaşanan bu elektrik kesintileri yüzünden elektronik ve elektrikli ev aletlerinin Yandığını/bozulduğunu kaydeden vatandaşlar; ama elektrik paralarını geç yatırdığımız takdirde ikinci ayı beklemeden elektrik kurumu yetkilileri vatandaşın elektriklerini hemen kestiklerini" söylediler.
Haber: Mehmet Emin Kuş/ www.balıkllıgöl.com


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.