Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Van ve Erciş'teki okullarda kar tatili
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Van ve Erciş'teki okullarda kar tatili

Eğitim

Van merkezi ve bağlı köyler ile Erciş ilçesinde etkili olan olumsuz hava koşulları nedeniyle yarın eğitime ara verileceği bildirildi.

Van genelinde dün gece başlayan ve aralıksız devam eden yoğun kar yağışı nedeniyle il merkezi ve bağlı köyler ile Erciş ilçesinde yarın okulların tatil edildiği belirtildi.

Van İpekyolu İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükrullah Yavuzer, yarın Van ve Köylerinde tüm okulların tatil edildiğini açıkladı. Yavuzer ayrıca, Rehabilitasyon Merkezlerinin de tatil edildiğini belirtti.

Erciş İlçe Kaymakamı Mehmet Şirin Yaşar başkanlığında toplanan İlçe Hıfzıssıhha Kurulu, olumsuz hava koşulları nedeniyle ilçe genelindeki okullarda eğitime bir gün süre ile ara verilmesini kararlaştırdı.

Kar tatili verilen yerlerde eğitime Pazartesi gününden itibaren devam edileceği belirtildi.

Öte yandan bölgede kar yağışının ardından hava sıcaklığı gündüz saatlerinde de sıfırın altına düşerken meteoroloji yaşanabilecek don olaylarına karşı halkı dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyardı.
(İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.