Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Vali Güvenç, Salça Fabrikasını Gezdi
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Vali Güvenç, Salça Fabrikasını Gezdi

Eğitim



Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Bozova yakınlarında üretim yapan Harranova Tat Salça Fabrikasını gezerek, yetkililerden yapılan üretimlerle ilgili bilgi aldı.

Şanlıurfa’da yetiştirilen domateslerden salça üretimi yapan tesisi Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sabri Ertekin ile birlikte gezen Vali Celalettin Güvenç, domatesin dalından salça olma aşamasına kadar fabrikada yapılan işlemler hakkında Salça Fabrikası Müdürü Cuma Aygün’den fabrikanın çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Fabrikadaki incelemelerinin ardından Vali Celalettin Güvenç, el değmeden ve modern tekniklerle üretilen salçalar için toplanan domateslerin bulunduğu hasat yapılan tarlaları da Sabri Ertekin ve fabrika yetkilileriyle birlikte gezdi.

Tarlalarda hasat yapan işçilerle sohbet eden Vali Güvenç, buradan ayrılırken çalışan işçilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.



www.balikligol.com


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.