Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Uzaktan Aşk Yeniden Sahnelendi
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Uzaktan Aşk Yeniden Sahnelendi

Eğitim

Med Sanat Tiyatro Kolektifi´nin, tiyatroya uyarladığı Lübnanlı Yazar Amin Maalouf´un Uzaktan Aşk adlı eserinden esinlenerek hazırladığı oyun Şanlıurfa Viranşehir ilçesinde büyük ilgi gördü.

İlçede çalışmalarını sürdüren Med Sanat Tiyatro Kolektifi oyuncuları, Amin Maalouf´un Uzaktan Aşk adlı tiyatral eserini tiyatroya uyarladı. Viranşehir Belediye Kültür ve Sanat Merkezi Tiyatro salonunda sergilenen oyunu Belediye Başkan VekiliMehmet Burun ve BDP´li İlçe yöneticilerinin yanı sıra 450 kişi izledi. Mehmet Karakış´ın yönettiği oyunda, nasıl bir aşk arandığı, toplumsal sorunlardan kaynaklanan savaşların aşkı nasıl kirlettiği, özgürlüğün olmadığı yerde aşkın olamayacağı vurguları dikkat çekti. Ayakta alkışlanan oyunun ardından Mehmet Karakış bir bölge turnesi planladıklarını belirtti.

Konu ile iliişki açıklama yapan Viranşehir Belediyesi Med Kültür Sanat Merkezi Müdürü Şeyhmus Çakırtaş, yaklaışık bir yıldır külütür ve sanat alanında çalışmalarını yoğunlaştırarak kalıcı ürünlerin ortaya çıkması için çaba gösterdiklerini belirterek: Tiyatro grubumuz artık bir süreklilik arz ederek çalışmalarına devam edecek Uzaktan Aşk oyunu da bunun için bir adımdı. Bütün Tiyatro severleri merkezimize bekliyoruz. üç dilde tiyatro yapmanın çabasında olacağız. herkesin desteğini bekliyoruz.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.