Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Urla Kaymakamlığı'ndan Silopi'ye kitap desteği
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Urla Kaymakamlığı'ndan Silopi'ye kitap desteği

Eğitim

İzmir'in Urla ilçe Kaymakamlığı, Şırnak'ın Silopi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne 13 koli halinde Bin 500 adet kitap gönderdi.

Şubat ayında Silopi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne atanan Rehber Öğretmen Ömer Yıldızsoy’un okulun kütüphanesinde eksiklik görmesi üzerine başlattığı kitap bağışı kampanyasına, İzmir’in Urla ilçe Kaymakamlığı destek verdi. Yıldızsoy’un iletişime geçerek Urla Kaymakamlığı, Urla Kütüphanesi ve özel bir kitapçıdan temin ettiği bin 500 adet kitap 13 koli halinde Silopi’ye gönderildi.

Kitaplar öğrenciler tarafından okulun kütüphanesine taşındı. Burada kategorilerine göre ayrılan kitaplar okunmak için öğrenci ve halkın hizmetine sunulacak.

Okulun öğrencilerinden Özlem Ayas, okula bağışlanan kitaplar için Urla Kaymakamlığı ve Urla Halk Kütüphanesine teşekkür etti.

Kitaplara ihtiyaçları olduğunu anlatan Avaz Nas adlı öğrenci ise, kitap bağışı için minnettar olduğunu ve teşekkür ettiğini söyledi.

2014-2015 dönemi Şubat ataması ile okulda psikolojik danışman ve rehber öğretmen olarak göreve başladığını belirten Ömer Yıldızsoy ise şunları söyledi:

“Kitap eksikliğini gördüm. Burası eğitim öğretim noktasında çok düşük bir ilçe. Öğrencilerimizin bayağı kitap ihtiyacı bir vardı. Arkadaşlar ile kitap kampanyası düzenledik. Şehir dışındaki arkadaşlarımızı aradık. İstanbul ve İzmir’deki arkadaşlarımız ile iletişime geçtik. Kampanyaları başlattılar. En son bin adet roman ve 500 adet çocuk kitabı geldi.”  (İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.