Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Urfa'da en anlamlı 23. Nisan kutlaması
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Urfa'da en anlamlı 23. Nisan kutlaması

Eğitim

Şanlıurfa Valisi İzettin Küçük, Milli Eğitim Müdürü Metin İlcini katıldığı ve bu yıl 6.sını düzenlenen Zihin Engelliler 23. Nisan Şenliğine bu yılda öğrencilerle birlikte doyasıya eğlendiler.

Bayramların birlik ve beraberliğimizi pekiştirdiğimiz, millet olarak tasada ve kıvançta bir olduğumuz günlerdir diyen Şanlıurfa Eğitim Uygulama ve İş Eğitim Merkezi ve Otistik Çocuklar Eğitim Merkezi müdürü İsa Temelci; “Bizlere bu cennet vatanı, canları ve kanları pahasına emanet eden atalarımızın emanetlerini nasıl daha iyi koruyarak ve geliştirerek yarınlara taşıyabileceğimizi konuşmalıyız” dedi. Engelli ailelere seslenerek çektiğiniz tüm sıkıntılara rağmen gösterdiğiniz özveri ve sabır çalışma azmi için velilere teşekkür etti.

Okul öğretmenlerinden Abdullah Yıldız ise; "Öğrencilerin içinde olan cevheri parlattık. Engelli örgencilerle çalışmanın zevkli ve ümit verici olduğunu ve eğitimde müziğin ve çalgı aletlerinin etkili bir eğitim modeli olduğunu” söyledi.

23. Nisan bayramında engelli öğrencilerle kutlama yaptığı için bayramın daha da anlamlı olduğunu belirten İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci, Engelli örgencilerin eğitimi için her anlamda destek olduklarını ve ailelerinin de desteğe ve yardıma ihtiyacı olduğunu söyledi.

 

Şanlıurfa Valisi İzettin Küçük ise günün anlam ve önemini ifade eden bir konuşma yaptı. Küçük, engelliler hakkında ve aileleri hakkında olumlu ve müjdeli bir haber vererek engelli vatandaşlar için bakım evi sözü verdi.

www.balikligol.com / Özel haber


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.