Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Urfa usulu dal-geç
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Urfa usulu dal-geç

Eğitim

Şanlıurfa Belediyesi ile Köprübaşı girişi arasındaki korkuluklardan bazıları kırılınca vatandaş uzun yolu katetmek yerine kendince çare üretti. Akrobasi hareketlerini cömertçe sergileyen vatandaşlar ilginç görüntülerin oluşmasına neden oldu.

Şanlıurfa Belediyesi ile Karakoyun İş merkezi arasında bulunan Korkuluklardan bazılarının tahrip edilmesi yoldan geçen bazı vatandaşların farklı metodlar denemelerine neden oldu.

 

Yaya yolundan ilerlemek yerine araç yoluna inerek korkulukların arasından geçmek isteyen vatandaşlar ilginç görüntülere sahne oldu.

 

Vatandaşlar “Sonradan yapılan yaya yoluna halen alışamadık. Yaya yolunu kullandığımız zaman mesafe biraz daha uzak olduğu için araç yoluna inerek buradaki korkulukların arasından geçiyoruz. Tehlikeli ama mesafe daha da kısa olduğu için bu yöntemi deniyoruz” diye konuştular.

 

HABER: ORHAN KOYUNCU / Sembol

 

 



Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.