Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Urfa köylerinde okul binaları yükseliyor VİDEO
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Urfa köylerinde okul binaları yükseliyor VİDEO

Eğitim

Şanlıurfa Vali Vekili Ramazan Seçilmiş, Şanlıurfa merkeze bağlı Tekyamaç ve Çıralı köylerinde inşa edilen okulların inşaatlarında incelemelerde bulundu.

İnşaatlar hakkında yetkililerden bilgi alan Vali Vekili Seçilmiş, hızlı ilerleyen inşaatların memnuniyet verici olduğunu belirtti. Önümüzdeki eğitim öğretim yılında Şanlıurfa genelinde yapılan okullarla birlikte derslik sorununun büyük ölçüde giderileceğini ifade eden Vali Vekili Seçilmiş, eğitim çağındaki nüfusun en yoğun olduğu Şanlıurfa’daki eğitim atağının ilerleyen yıllarda da süreceğini kaydetti.


Köy okullarının modern ve çağa uygun olarak inşa edildiğini de sözlerine ekleyen Vali Vekili Seçilmiş, inşaatta çalışan işçilerle de bir süre sohbet ettikten sonra incelemelerini sürdürmek amacıyla bölgedeki diğer köylere hareket etti.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.