Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Urfa Çiçek Açtı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Urfa Çiçek Açtı

Eğitim

Yarım milyon çiçek dikimine başlanılan Urfa çiçeklerle süslendi

Şanlıurfa Belediyesi dikine başladığı 500 bin çiçeğin şuana kadar 150 bin adedini dikti. Şanlıurfa Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü İmam Katı, günde yaklaşık 25 ile 30 bin civarında çiçek diktiklerini söyledi.

Şuan Zafer Caddesinde, Mevlana caddesinde, Diyarbakır yolunda ve şehrin daha birçok muhtelif noktasında çiçek ekiminin sürdüğünü aktaran Şanlıurfa Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü İmam Katı, çiçek dikim işini 35 ile 40 işçiyle yürüttüklerini belirtti.

İşçilerin çiçek dikmeden önce toprağı bellediğini kersekleri ayıklanıp yumuşattıklarını ardından çiçek dikimini gerçekleştirdiklerini anlatan Katı, çiçek dikiminin ardından sulamasına yaptıklarını belirtti. Şanlıurfa Cadde ve sokakları çiçek açtığını aktaran Katı, yarım milyon çiçek dikiminin yaklaşık 15 -20 gün daha devam edeceğini dile getirdi. Şanlıurfa Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü İmam Katı, renga renk çiçeklerin görüntüsünün kente gelen yerli ve yabancı turistleri de büyülediğini söyledi.

www.balikligol.com 


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.