Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Üniversite ile Necmettin Erbakan İHL arasında işbirliği yapılacak
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Üniversite ile Necmettin Erbakan İHL arasında işbirliği yapılacak

Eğitim

Harran Üniversitesi İle Necmettin Erbakan İmamhatip lisesi Arasında Eğitimde İşbirliği Protokolü İmzalandı

Eğitim sektöründe faaliyet göstermekte olan iki kurumun bilgi ve tecrübe alışverişinin sağlanması ile yenilikçi öğrenme ortamlarının ülkemizin eğitim sistemine kazandırılması amacıyla taraflar arasında bilgi alışverişini sağlayacak projelerin ve eğitimlerin gerçekleştirilmesini kapsayan Eğitimde İşbirliği Protokolü Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sabri ÇELİK ile Necmettin Erbakan İmamhatip lisesi Müdürü Mehmet AĞAR tarafından imzalandı.

Üniversite rektörlük binasında Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sabri ÇELİK ve Okul Müdürü Mehmet AĞAR arasından imzalanan protokol töreninde Erbakan İHL Müdür Yardımcısı Mustafa ÖZENOĞLU ve Harran Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Görevlisi Dr. Ahmet GÖÇEN de hazır bulundu. protokol imza töreninden okul Müdürü Mehmet Ağar okul ile ilgili rektör Çeelik'e bilgi verdi.

İmzalanan Protokol 5 yıl süreyle geçerli olup Harran Üniversitesi tarafından okulumuzda görevli öğretmenlere mesleki yeterliliklerini geliştirmek amacıyla eğitimler gerçekleştirilecek, eğitimleri sertifikalandırılacak ve proje için danışmanlık sağlanacaktır.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.