Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
TÜRK TELEKOM OKULU’NDAN ÖRNEK ÇALIŞMA
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

TÜRK TELEKOM OKULU’NDAN ÖRNEK ÇALIŞMA

Eğitim

Türk Telekom İlk-Ortaokulunun 2. Sınıf öğrencileri, yuva ve Sevgi evlerinde kalan 30 öğrenciyi Değerler Eğitimi kapsamında okullarına davet ettiler.

Türk Telekom İlk-Ortaokulunun 2. Sınıf öğrencileri, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’na bağlı yuva ve Sevgi evlerinde kalan 30 öğrenciyi Değerler Eğitimi kapsamında “Annemin Yemekleri” adlı etkinlik çerçevesinde okullarına davet ettiler.
Öğrenciler annelerinin evde hazırlamış oldukları ev yemeklerini okulda, yuva ve sevgi evlerinde kalan çocuklarla beraber yediler. Anneler kendi elleriyle hazırlamış oldukları mahalli Urfa yemeklerini çocuklarına ve Aile Ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’na bağlı yuva ve evlerde kalan çocuklara yedirdiler. Çok güzel bir ortamda yenilen yemekten sonra Milli Eğitim Müdürü Vekili Mehmet Sarmış, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Halil Ömer ÇOŞKUN Aile Ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İl Müdür vekili Faruk CÖMERT,Türk Telekom İlk Ortaokulu Müdürü Mustafa FIRAT, öğrenciler ve anneleri yuvadaki öğrencilere çeşitli hediyeler verdiler.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.