Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Tokyolu turistlere simidi ve çayı ısmarladı.
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Tokyolu turistlere simidi ve çayı ısmarladı.

Eğitim

Sabahın erken saatlerinde mahalle gezisi yapan Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba ile Haşimiye Meydanında esnaf kahvesinde karşılaşan Tokyolu turistler şaşırdılar.

Başkan Fakıbaba sabahın 06.00’sında Tokyolu turistlerle koyu bir sohbete girdi. Fakıbaba, esnaf Kahvesinde Tokyolu turistlere sabah simidi ve çayı ısmarladı.

Japonya’nın Tokyo şehrinde böyle bir uygulamayla karşılaşmadıkları için Fakıbaba’yı gün doğmadan karşılarında gören turistler, Urfa’da en çok hoşlarına giden şeyin kentin misafirperverliği ve cana yakınlığı oldu.

Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Al ve belediye birim amirleriyle birlikte sabahın erken saatlerinde Tarihi Hanlar Bölgesi’ni gezen Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, Japonya’nın başkenti Tokyo’da yaşayan Dr. Hıroşhi Fujıta ve arkadaşı Yoshikazu Yamazaki ile İngilizce kurduğu diyalogda Şanlıurfa hakkında görüşlerini sordu.

Dr. Hıroşhi Fujıta, “Dünyanın çeşitli ülkelerini gezme şansı buldum. Urfa bir başka güzel geliyor bize. Urfa’nın oldukça farklı bir şehir olduğunu belirtmek isterim. Urfa’nın misafirperverliğine insanlarının sıcaklığına hayranım.”dedi.

eee.balikligol.com


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.