Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Temizlik Kampanyası Başlattılar
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Temizlik Kampanyası Başlattılar

Eğitim

Şanlıurfa Ceylanpınar İlçe Belediyesi, "Çevre Haftası" etkinlikleri kapsamında temizlik kampanyası başlattı. Kampanya çerçevesinde belediye Gençlik Parkı önünde aralarında Ceylanpınar Belediye Başkanı Av. İsmail Arslan ile birlikte BDP ilçe yönetici ve üyeleri, Belediye Meclisi üyeleri, Tüm-Bel Sen İlçe Temsilciliği, belediyeye bağlı temizlik şirketi çalışanları, belediye personeli ve yüzlerce kişi katıldı.

Konuya ilişkin açıklama yapan Belediye Başkanı Arslan, belediye olarak çevre bilinci ve ekolojiye önem verdiklerini belirterek, ilçe halkından da bu konuda duyarlılık beklediklerini dile getirdi. Ardından yüzlerce kişi çarşı merkezinden başlayarak ana cadde ve sokaklarda çöp topladı. Kampanyaya ilçe halkı ve özellikle çocuklar yoğun ilgi gösterdi.

Kampanyada Viranşehir Belediyesi tıbbi atık toplama aracı ve vakumlu süpürge araçları da ilçe merkezinde temizlik çalışmalarına katıldı.

www.balikligol.com


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.