Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Temel hedef dershanesiz eğitim modeli
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Temel hedef dershanesiz eğitim modeli

Eğitim

Şanlıurfa'da düzenlenen Destekleme ve Yetiştirme Kursları toplantısına katılan MEB Müsteşar Yardımcısı, temel hedeflerinin dershanesiz bir eğitim modeli oluşturmak olduğunu söyledi.

Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonunda, MEB Müsteşar Yardımcısı Muhterem Kurt Başkanlığında Destekleme ve Yetiştirme Kursları Toplantısı yapıldı. Toplantıya Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Muhterem Kurt, MEB Daire Başkanı Recep Zafer Tekin, İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci, şube ve okul müdürleri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan İlci, katılımlarından dolayı Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Kurt’a teşekkür etti.

Daha sonra toplantıda konuşan Kurt, Destekleme ve Yetiştirme Kursları ile ilgili genel bilgi verdi.

Temel hedeflerinin dershanesiz bir eğitim modeli oluşturmak olduğunu belirten Kurt, “ Öğrenci ve velilerimize dershane olmadan da başarılı olunabileceğini aktarmak istiyoruz. Bakanlığımız sistemin düzenli işlemesi için çok geniş çalışıyor. Bu amaçla E-KURS modülünü oluşturdu. Ayrıca Bakanlık bünyesindeki 300 kişilik soru hazırlama ekibi ile, öğrenciler için soru bankası oluşturduk. Hazırlanan soruların haftalık olarak yayımlanması ile e-sınav şeklinde bir değerlendirme olabilecek.” şeklinde konuştu.

Program İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Ercan' ın Destekleme ve Yetiştirme Kursları kapsamında ilimizde 'Eğitimde Başarıyı Arttırma Projesi' konulu sunumuyla toplantı devam etti. (Osman Gülebak-İLKHA)

 

 


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.