Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
ŞUTSO’dan vatandaşa iftar
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

ŞUTSO’dan vatandaşa iftar

Eğitim

Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç’in öncülüğünde, Ramazan ayı boyunca Şanlıurfa Valiliği’nin koordinesi ile gerçekleştirilen “30 gün boyunca 30 semtte iftar yemeği” programına dün de devam edildi.

Şanlıurfa Valiliği tarafından organize edilen ve kentteki tüm mahalleleri kapsayacak şekilde her gün bir okulda olmak üzere, “30 gün boyunca 30 semtte iftar yemeği” programının bu akşamki finansman kuruluşu Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası oldu. Mahalle sakinleri ile bürokrasi ve Sivil toplum kuruluşlarını bir araya getiren iftar yemeğiyle vatandaşlar birlikte iftar yaptı.

Bağlarbaşı ve Yavuzselim Mahallelerinde yaşayan vatandaşlarla daire amirlerini bir araya getiren iftar yemeği Yüzbaşı Ali Saip Lisesi’nde yapıldı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği iftar yemeğine Vali Yardımcısı Soner Zeybek, ŞUTSO Başkanı E.Sabri Ertekin, ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cem Göncü ile daire amirleri ve mahalleliler katıldı.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.