Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Suruç Devlet Hastanesine Tomografi cihazı alındı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Suruç Devlet Hastanesine Tomografi cihazı alındı

Eğitim

Suruç Devlet Hastanesine radyolojinin en önemli görüntüleme cihazlarından birisi olan Tomografi cihazı alındı.

ŞANLIURFA - Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde Tomografi cihazının olmayışı nedeniyle şehir dışına sevk edilen hastalara ilçede hizmet sunabilmek için Suruç Devlet Hastanesi’ne Tomografi cihazı alındı.

Suruç devlet Hastanesine kazandırılan Tomografi cihazının ilçeye getirildiğini söyleyen Suruç Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Adem Delice, “Amacımız hastanemizi tam donanımlı hale getirmektir. Tomografi cihazı sayesinde hastalıklar erken teşhis edilecek, hastalar artık Tomografi için şehir dışına sevk edilmeyecektir” dedi.

Başhekim Dr. Adem Delice yaptığı açıklamada, “Suruç Devlet Hastanesi’nde hizmete kazandırılan son teknoloji ürünü Tomografi cihazının bulunduğu alanda Radyasyon ölçüm kontrollerin ardından İnşallah bir ay gibi kısa süre içerisinde ilçemizde Tomografi çekimlerine başlayacağız. Suruç acil vakalarda çok yoğun bir konumda. Bazen çok ciddi hastalar geliyor. Onlara en iyi hizmeti vermek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Tomografi cihazıyla birlikte hastaların tahlillerini yapacağız ve başka illere sevkleri önleyeceğiz. Cihaz, başta trafik kazaları, travmalar, felç, beyin kanaması, akciğer embolisi, damar tıkanıklığı ve kanserin erken teşhisi gibi birçok konuda bize geniş olanak sağlayacak” ifadelerini kullandı. (Mustafa Bikeç- İLKHA)







Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.