Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
SOSYAL KURUMLARDAN GÜNYÜZÜ DERNEĞİNE ZİYARET
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

SOSYAL KURUMLARDAN GÜNYÜZÜ DERNEĞİNE ZİYARET

Eğitim

Günyüzü derneğinin bu haftaki toplantısına S.G.K. il Müdürü Nurettin Nacar ,Eğitim Bir sen Şube Başkanı İbrahim Coşkun , Milli Eğitim Şube Müdürü Remzi Eleştir ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü şefi M.Asım Ergüven katıldılar.

Günyüzü Derneği Yön. kur. üyesi Osman Gerem yaptığı konuşmada; ‘’Biz Günyüzü Derneği olarak 12 adet daire yaptık. Dayalı döşeli olarak ihtiyaç sahiplerine verdik. Şu anda bile o dairelerde oturanların ihtiyaçlarını yakın bir şekilde takip ediyoruz. Her mahallede en az 1 temsilcimiz var. Tüm sivil toplum kuruluşları ile müşterek çalışıyoruz. En son olarak Van depreminden Şanlıurfa’ya gelen misafirlerimle ilgileniyoruz" dedi.


Toplantıda, Günyüzü Derneği ve Deniz Feneri Gönüllülerine ,S.G.K. İl müdürü Nurettin Nacar; “Sağlık güvencesi olmayan kişilerin 29 Şubat 2012 tarihine kadar gelir testi başvurusunda bulunmaları gerekecek. Aksi halde başvuruda bulunmayan kişilerin geliri asgari ücretin 2 katı olarak değerlendirilecek ve bu kişilerden 213 TL aylık prim alınacak. Gelir testine 29 Şubat 2012 tarihine kadar başvurmayan ve tescil başlangıç tarihinden itibaren asgari ücretin iki katı esas alınarak primleri tahakkuk ettirilenlerin daha sonra gelir testi yaptırmak üzere sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakıflarına başvurması halinde başvuru yaptıkları süreye bağlı ve gelir testi sonucuna göre tescil işlemleri değişecektir. Anne veya babasının sağlık güvencesinden yararlanmaya devam etmesi gereken 18 yaşından büyük öğrenci olan erkek çocuklar ile kız çocuklarının durumlarını SGK İl Müdürlükleri ile Merkez Müdürlüklerine müracaat ederek güncellemeleri gerekmektedir"
dedi.

Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.