Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Soluk Alma Vakti Sahnelendi
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Soluk Alma Vakti Sahnelendi

Eğitim

Şanlıurfa Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü Sosyal APK Birimi'nce organize edilen "8 Mart Dünya Kadınlar Günü" dolayısıyla ücretsiz sahnelenen tiyatro oyununa bayanlar büyük ilgi gösterdi.

Mustafa Acar'ın yazdığı, Şanlıurfa Belediyesi Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni A.Kadir Kırıcı ve oyuncularının ustaca sahnelediği oyunda Şanlıurfa'da geçmişte yaşanan olaylar trajikomik bir şekilde izleyicilere aktarıldı. Oyunu izleyen bayanların keyifli anlar yaşadığı gözlendi.

Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba adına Sosyal APK Çalışanı Proje Koordinatörü Güler Kama, Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni A.Kadir Kırıcı'ya bir şükran çiçeği takdim etti.

Şanlıurfa Belediyesi Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni A.Kadir Kırıcı ise 8 Mart Dünya Kadınlar Günü öncesinde bayanlara farklı bir gün yaşatmak amacıyla böyle bir etkinlik düzenlediklerini belirterek, "Kadınlarımız bizim her şeyimiz. Onlar bizim analarımız bacılarımız. Onları bir gün değil her gün hatırlamak istiyoruz. Bu amaçla bayanlarımız için "Soluk Alma Vakti" adlı tiyatro oyununu sahneledik. Umarım sahnelenen oyunu beğenmişlerdir. Şanlıurfa Belediyesi Şehir Tiyatrosu olarak onların emrinde olduğumuzu ifade etmek isterim. Bu vesileyle bir kez daha tüm bayanlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyorum" dedi.

www.balikligol.com


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.