Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Siverek'te 'Umre Ödüllü Siyer Sınavı' başvuruları başladı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Siverek'te 'Umre Ödüllü Siyer Sınavı' başvuruları başladı

Eğitim

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde Peygamber Sevdalıları Platformu üyesi Siverek İkra Sosyal Yardımlaşma Derneği tarafından düzenlenecek olan 'Umre Ödüllü Siyer Sınavı' için başvurular başladı.

Siverek ilçesinde Peygamber Sevdalıları Platformu üyesi Siverek İkra Sosyal Yardımlaşma Derneği tarafından düzenlenecek 'Umre Ödüllü Siyer Sınavı' için başvurular başladı. Sınav 18 yaş ve üstü, 14-17 yaş arası ve 10-13 yaş arası olmak üzere toplam üç kategoride yapılacak.

Sınavda 18 yaş ve üst kategorisinde Türkiye sıralamasına giren ilk 44 kişi umre ile ödüllendirilecek. 14-17 Yaş kategorisinde dereceye giren ilk 3 kişi velisi ile birlikte umreye gitmeye hak kazanacak.10-13 yaş kategorisinde ise ilk 10’a girenlere tablet hediye edilecek. Ayrıca ilçe genelinde her üç kategoride ilk üçe girenlere çeşitli hediyeler verilecek. İkra-Der tarafından yapılan açıklamada amaçlarının insanlığın yegâne kurtuluşu olan Hz. Peygamberin örnek hayatını okumak, okutmak, anlamak ve yaşatmak olduğu hatırlatılarak, tüm Siverek halkı sınava davet edildi.
Sınav başvuruları 25 Ocak tarihine kadar Kız Meslek Lisesi arkasında, Hür Dava Partisi İlçe Binası bitişiğindeki İlim Kitap Evinde yapılacak.
Siyer Sınavı 1 Şubat 2014 tarihinde saat 10.00'da Yusuf Sami İmam Hatip Lisesinde yapılacak. (İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.