Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Siverek'te okulda hırsızlık
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Siverek'te okulda hırsızlık

Eğitim

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde bir okula giren hırsızlar müdür yardımcının odasındaki bilgisayarları ve okul kantinindeki bir miktar para ve eşyaları çalarak kayıplara karıştı.

 Siverek ilçesi, Fırat Mahallesi’nde bulunan Selçuk İlkokuluna gece geç saatlerde giren hırsız veya hırsızlar, müdür yardımcısı odasının kapısını kırarak, içerdeki iki bilgisayarı aldı. Okul kantinindeki bir miktar para ve eşyaları da alan hırsızlar, kayıplara karıştı.

Sabahın erken saatlerinde okulu açan görevlilerin, kantindeki eşyaların yere döküldüğünü fark etmesi sonucu, durum polise bildirildi. 


Okula gelen olay yeri inceleme ekipleri, parmak izi araştırması yaparak güvenlik kameralarını inceledikten sonra olay ile ilgili soruşturma başlattı. (Abdurahman Uğurlu-İLKHA)







Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.