Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Siverekte Cumhuriyet Kutlamaları
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Siverekte Cumhuriyet Kutlamaları

Eğitim

Türkiyede kutlanan cumhuriyetin 87. yıl dönümü kutlamalarıŞanlıurfa Siverek ilçesinde de çoşku içinde kutlandı.

28. Ekim günü Saat 13:00 da Atatürk Anıtına çelenk koyma töreni ile başlayan 29 ekim cumhuriyet bayramı etkinlikleri bugün Şehir stadında yapılan kutlama etkinlikleri ile devam etti.

İlçenin Firkan Tüysüz Şehir stadında başlayan cumhuriyet bayramı etkinlikleri ilçe Kaymakamı, ilçe belediye başkanı, 107 topçu alay komutanı, ve cumhuriyet başsavcısının halkı selamlaması ile başladı.

 İlçe kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu Günün anlam ve önemini belirten konuşmasında gençlere seslenerek sizlere armağan edilen bu güzel ülkeye sahip çıkın, bizlerden daha çok çalışın bizlerden daha çok bilgili olun 29 ekim cumhuriyet bayramınız kutlu olsun dedi. Tören daha sonra resmi geçit töreni, şiirlerin okunması, ve gösterilerin ardından sona ererken, 14:00 te 29 ekim cumhuriyet bayramı kutlamaları kapsamında Firkan Tüysüz şehir stadında ünlü sanatçı Latif Doğanın sahne alacağı açık hava konserinin verileceği belirtildi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.