Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Siverek'te 76 bin 726 öğrenci ders başı yaptı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Siverek'te 76 bin 726 öğrenci ders başı yaptı

Eğitim

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılının başlamasıyla birlikte 76 bin 726 öğrenci ders başı yaptı.

2015-2016 Eğitim-Öğretim yılı iki buçuk aylık aradan sonra bugün çalan ders zili ile birlikte Siverek'te de başladı. Siverek'te toplam 76 bin 726 öğrencinin ders başı yaptığı eğitim öğretim yılı münasebetiyle Siverek Gazipaşa İlkokulunda bir program düzenlendi.

Programa Siverek Kaymakamı Dr. Vural Karagül, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz, Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar, daire amirleri ve veliler katıldı.

Öğrenciler tarafından günün anlam ve önemini anlatan şiirlerin seslendirildiği programın ardından Siverek Kaymakamı Dr. Vural Karagül ve beraberindeki heyet öğrencilere ders kitaplarını dağıttı.

Siverek Kaymakamı Dr. Vural Karagül ilçede en önemli çalışmalarının eğitim alanında olduğunu belirterek, “Derslik sayımızdaki iyileştirilmeler ile sınıf mevcutlarında ülke ortalamasını yakaladık. Bu çalışmalarımız ile öğrencilerimizin sağlıklı ortamlarda eğitim görmesi için fırsat oluşturduk. 2015-2016 Eğitim ve Öğretim yılımız Tüm öğretmen ve öğrencilerimize hayırlı olsun.”
(İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.