Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Siirt Üniversitesi Oryantasyon eğitimleri
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Siirt Üniversitesi Oryantasyon eğitimleri

Eğitim

Siirt Üniversitesine yeni kayıt yaptıran öğrencilerin, üniversite ve çevreyle uyum sağlamalarını kolaylaştırmak amacıyla fakülte ve yüksek okullar tarafından Oryantasyon Eğitim Programları düzenlendi.

Siirt Üniversitesi Kezer Yerleşkesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi konferans salonu ve merkez yerleşke konferans salonunda yapılan Oryantasyon programların ilki, İlahiyat Fakültesiyle başladı. Program daha sonra sırasıyla Veterinerlik Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Eğitim Fakültesi, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu, Sağlık Yüksekokulu, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu ve Ziraat Fakültesiyle devam etti.

Oryantasyon Eğitim programlarına fakülte dekanları, dekan yardımcıları, yüksekokul müdürleri, fakülte ve yüksekokul sekreterleri, akademik ve idari personel katıldı.

Oryantasyon Eğitim programlarına katılan öğrencilere, üniversite tanıtım filmi, fakülte ve yüksekokulların tanıtımları, sahip oldukları haklar, sınavlar ve ders geçme sistemi, kültür ve spor etkinliklerine katılım, kulüp faaliyetleri, uzaktan eğitim sistemi, kütüphane hizmetleri, Erasmus-Farabi-Mevlana değişim programları ile Sürekli Eğitim Merkezi faaliyetleri hakkında detaylı bilgiler verildi.

Fakülte dekanları ve yüksekokul müdürlerinin öğrencilere yönelik yaptıkları tavsiyeleri içeren konuşmaların ardından, soru-cevap kısmına geçildi.

Programlar yapılan kokteyllerin ardından sona erdi. (Muhammed Dayan-İLKHA)

 


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.