Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Şehit Muhammed Fatih Safitürk İlkokulunda Anlamlı Sergi
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Şehit Muhammed Fatih Safitürk İlkokulunda Anlamlı Sergi

Eğitim

Şanlıurfa’nın Karaköprü İlçesi’nde bulunan Şehit Muhammed Fatih Safitürk İlkokulu öğrencileri anlamlı bir çalışmaya imza attı.


Sıfır Atık projesi kapsamında atık materyallerden elde edilen ürünler kapsamında yapılan sergiye, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Fehmi Satıcı, Abdulkerim Yavuz, İsmail Uğur Hatipoğlu, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Memduh Rastgeldi, Karaköprü İlçe Milli Eğitim Müdürü Hacı Murat Yanmaz, Karaköprü İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Çelik, Çeşitli okulların müdürleri, Okul Aile Birliği ve çok sayıda davetli katıldı.
Sergi açılışında bir konuşma yapan Okul Müdürü Şükrü Damdam; eğitim öğretimin yanı sıra çocuklarda bilinç oluşturma adına da çalışmalar yaptıklarını kaydederek şunları söyledi: "Gelişen ve değişen dünyada her geçen gün dünyamız maalesef atık materyallerle kirlenmekte. Bu nedenle de başlatılan 'sıfır atık' projesine destek vermek amacıyla ve bilinç oluşturma adına bu sergiyi büyük bir özveri ile hazırladık. Sergimiz hafta sonuna kadar okul sergi salonumuzda gezilebilir" dedi. 
Ardından davetliler çocuklar ile birlikte serginin kurdelasını keserek sergiyi gezdi. Sergilenen ürünler ise davetliler tarafından büyük beğeni topladı.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.