Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Şehit Askerler Yoklaması Urfa'da Yapıldı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Şehit Askerler Yoklaması Urfa'da Yapıldı

Eğitim

Hakkari ve Bitlis'te terör saldırılarının ardından Şanlıurfa'da teröre lanet yürüyüşü düzenlendi. Grup, Şehit olan askerlerin isimleri okunduğu sırada hep bir ağızdan “Burada” cevabı verdi.





Hakkari ve Bitlis’de PKK tarafından yapılan saldırı sonucu 24 asker ve 5 polisin haince şehit edilmesi ve bu olaylarca bir çok sivilin de hayatını kaybetmesi Şanlıurfa'da kınandı.
Türkiye genelinde olduğu gibi Şanlıurfa’da da bir çok sivil toplum örgütünce kınanmasından sonra bir sosyal paylaşım sitesinde Şanlıurfa’da akşam Ali Şelli Parkında toplanılarak bayrak yürüyüşü yapılması yönünde gençler anlaştı. Sosyal Paylaşım sitesinde "Türk Bayrağını al gel ecdadına sahip çık" sloganı ile bayrak yürüyüşünün yapılacağı belirtildi. Şanlıurfa’da parti bayrağı olmadan Başta gaziler olmak üzere gençler ve öğrenciler Ali Şelli Parkında toplandı.
Grup, Şehit olan askerlerin isimleri okunduğu sırada hep bir ağızdan “Burda” cevabı verdi. Grup, daha sonra dev Türk Bayrağı açarak, yürüyüşe geçti. Tüm Şanlıurfalıların destek verdiği yürüyüşte, teröre lanet okunurken, "Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez" sloganı atıldı.
Grup daha sonra eski Valilik önünde bulunan Atatürk antına gelerek, Bir dakikalık saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı okundu. Grup yapılan basın açıklamasının ardından sessiz bir şekilde dağıldı.
GAPHA

Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.