Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Şehir Tiyatrosu Perdelerini Açıyor
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Şehir Tiyatrosu Perdelerini Açıyor

Eğitim

Şanlıurfa Belediyesi Şehir Tiyatrosu perdelerini sanatseverlere açıyor.

9 Ekim Cumartesi Günü Saat 19.30da Şair Nabi Kültür Merkezinde sahnelenecek olan “Kurban” adlı tiyatro oyunu, ücretsiz olarak sanatseverlere sunulacak.

Şanlıurfa Belediyesi Kültür ve Eğitim Merkezi’nde Belediye Şehir Tiyatrosu Sanat Yönetmeni A.Kadir Kırıcı öncülüğünde çalışmalarına devam eden tiyatro oyuncuları ile birlikte bir basın açıklaması düzenleyen Şanlıurfa Belediyesi Konservatuar Birim Sorumlusu İsmail Altıngöz, ücretsiz olarak sahnelenecek olan oyunlara tüm halkın davetli olduğunu kaydetti.

Altıngöz, “Her hafta Cumartesi Günü saat 13’de çocuklara, saat 19.30’da ise yetişkinlere yönelik sahnelenecek olan oyunlarımıza sanatseverlerin büyük ilgi göstermesini bekliyoruz” dedi.

Yetişkinlere yönelik sahnelenen oyunlara çocuk getirilmemesi yönünde rica bulunan Konservatuar Birim Sorumlusu İsmail Altıngöz, “Sanatseverlerimizin bir konuya dikkat etmelerini istiyorum. Yetişkinlere yönelik sahnelenen oyunlara lütfen çocukları getirmeyelim. Çünkü onların çıkardıkları gürültü tiyatro oyuncularımızın oyunlarını ustaca sergilemelerine engel oluyor” diye konuştu.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.