Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40

Warning: getimagesize(../dosyalar/29d870cf6220ce4e20425f70728f9138.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 94
Akçakaleli gençlerle kariyer günleri
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Akçakaleli gençlerle kariyer günleri

Eğitim

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesi Şehit Astsubay Halil Kanat Anadolu lisesinde kariyer günleri programı ile kariyerlilerle öğrenciler buluşuyor.

Liseli gençlere örnek olması ve kariyer yolunda ışık olması amacıyla Şehit Astsubay Halil Kanat Anadolu lisesi'nde öğrenciler için "Kariyer günleri" programı düzenlendi.

Okul Müdürü Mustafa Şahin ve Tarih Öğretmeni İzzettin Aslan öncülüğünde düzenlenen programa Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan ve Genel Cerreh Uzm. Dr. Cengiz Yağmurlu öğrencilerle buluştu.

Kariyer edinmenin ve çalışmanın kurrallarını anlatan Ayhan ve Yağmurlu "idealist bir yaşam tarzının şart olduğunu" ifade ettiler.

Öğrencilere örnek yaşam olarak da gösterilemsi açısından verimli bir program olduğunu belirten Okul Müdürü Mustafa Şahin, gençlerin bilgilendiği ve ufuk açısından faydalı bir program olduğunu ifade etti.

Ömer ASLAN / www.balikligol.com 


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.