Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Şanlıurfa'da İmam hatip Okulları çıkış arıyor
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Şanlıurfa'da İmam hatip Okulları çıkış arıyor

Eğitim

Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve ŞANİMDER’in ortaklaşa düzenlediği Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Ortaokullarının müdürler toplantısına katıldı.

Toplantıda ilimizin tüm ilçelerinde bulunan Anadolu İmam-Hatip Liseleri ve Ortaokullarının eğitim kalitesini yükseltilmesi, işleyiş ve yönetiminde deneyimlerin paylaşılması; öğrencilerin niteliğini, kalitesini arttırmaya yönelik konularda istişare edilerek bilgi alış verişinde bulunuldu.

Toplantıya, İl müftüsü İhsan AÇIK, İl Milli Eğitim Müdürü Metin İLCİ, Harran Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden Prof.Dr. Kasım ŞULUL, Şanlıurfa İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği Başkanı Abdurrahman KIRIKÇI, İl Milli Eğitim Müdür yardımcısı ve Şube müdürleri, il genelinde İmam Hatip Lisesi ve Ortaokul müdürleri ile ŞANİMDER yönetimi ve ilçe başkanları katıldı.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.