Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40

Warning: getimagesize(../dosyalar/dd-12fc36a0.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 94
Şanlıurfa İl Öğrenci Meclis Başkanı Seçildi
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Şanlıurfa İl Öğrenci Meclis Başkanı Seçildi

Eğitim

Milli Eğitim Müdürlüğü Toplantı Salonunda yapılan seçime İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Sarmış, İlçe Öğrenci Meclisine seçilen öğrenciler ile öğretmen ve idareciler katıldı.

Milli Eğitim Bakanlığı Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığınca 2004 yılında uygulamaya konulan “Demokrasi Eğitimi ve Okul Meclisleri Projesi” kapsamında İlimizde yapılan seçimler sonucunda İl Öğrenci Meclis Başkanlığına seçilen Ceylanpınar Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesinden Ardıl Hüseyin Algaç 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramında Türkiye Büyük Millet Meclisinde Şanlıurfa’ Yı Temsil Edecek.


Seçimden önce bir konuşma yapan İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Sarmış “Demokrasi artık olmazsa olmazlarımızdan, demokrasi olmayan bir ülkede kalkınmadan ve insan haklarında asla bahsedilemez. Öyleyse demokrasiyi biz okullarda iliklerimize kadar işleyerek öğreneceğiz. Bu seçimde bu aşamalardan bir tanesi. Burada sizlerin seçeceği bir öğrenci arkadaşımız İl öğrenci Meclisi Başkanı olacak; umuyorum seçilen arkadaşımız Ankara’da da Şanlıurfa’ yı en güzel şekilde temsil edecektir.” dedi.



İl Öğrenci Meclisine aday olan 4 öğrenci, tek tek söz alarak hedeflerini, yapmak istediklerini kısa konuşmalarla anlattılar. Daha sonra 55 İlçe meclisine seçilen öğrenciler Şanlıurfa İl Öğrenci Meclisi Başkanı'nı belirlemek için sandık başına gitti. İl Öğrenci Meclisi Başkanlığı için 4 aday yarıştı. Yapılan seçim sonucunda Ceylanpınar Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesinden Ardıl Hüseyin Algaç 26 Oy, Merkez Anadolu İmam Hatip Lisesinden Ahmet Yıldız 16 oy, Merkez İsmail Nazif Bayraktar Kız Meslek Lisesinden Mizgin Bulut 6 oy, Siverek Anadolu Lisesinden Asiye Fıratoğlu 5 oy aldılar.



Seçim sonucuna göre 26 oy alan Ceylanpınar Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesinden Ardıl Hüseyin Algaç Şanlıurfa İl Öğrenci Meclisi Başkanı oldu.



İl öğrenci Meclisi Başkanlığına seçilen Ceylanpınar Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesinden Ardıl Hüseyin Algaç “Kendisini seçtikleri için herkese teşekkür ederek, Öğrenci arkadaşlarımızın doğru tercih yaptıklarına inanıyorum çok fazla konuşmak istemiyorum; çünkü artık konuşma zamanı bitti çalışma zamanı başladı “dedi.




Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.