Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Şanlıurfa'da İmam hatiler yarıştı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Şanlıurfa'da İmam hatiler yarıştı

Eğitim

Şanlıurfa'da'daki genç hatipler minberde yarıştı. Anadolu İmam-Hatip Liseleri arasında düzenlenen "Genç Hatipler Minberde" Şanlıurfa’nın merkez Haliliye ilçesinde bulunan Hacı Sami Aksoy Camisinde sabah saatlerinde başladı.


Şanlıurfa İl müftülüğünden bir ekibin jüriliğini yaptığı yarışmaya, çeşitli okullardan 17 öğrenci velileri ile birlikte katıldı. Genç hatiplerin, daha önce hazırladıkları hutbeleri minbere çıkıp okumaları sırasında öğrenci velilerin heyecanlandıkları görüldü.

Yarışmanın Şanlıurfa Koordinatörlüğünü yapan, Davut Zeki Akpınar Anadolu İmam Hatip Lise Müdürü Kenan Kahraman, yarışma ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Şanlıurfa’da birinci olan öğrencinin 8 Nisan’da Kilis’te düzenlenecek olan bölge yarışmasına katılmaya hak kazanacağını söyleyen Kahraman, Kilis’te yapılacak yarışmada da bölge birincisi olan öğrenci 6 Mayıs’ta Türkiye finaline katılacağını belirtti.

Şanlıurfa Anadolu İmam Hatip Liselerinden 17 öğrencinin yarışmaya katıldığını söyleyen Kahraman," Bu güne kadar hutbe yarışmasının sadece il bazında yapılıyordu. Daha önce bölge ve Türkiye finali olmuyordu ama bu yıldan itibaren Din Öğretimi Genel Müdürlüğümüz, Kur’an-ı Kerim okuma yarışması, Hafızlık yarışması, Ezan yarışmasını düzenlediği gibi bu yıl da hutbe yarışmasını hem, bölge finali hem de Türkiye finali gerçekleştirmiş olacağız." dedi. (Mustafa Gül-İLKHA)




Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.