Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Sahibini arabadan indirdi, arabayı kaçırdı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Sahibini arabadan indirdi, arabayı kaçırdı

Eğitim

Filmlere eşine rastlanır bir hırsızlık olayı Birecik yakınlarında yaşandı.

Önceki gün saat 17; 00 Sularında meydana gelen hırsızlık olayında duyunları şoke edecek bir yöntemle sahibini kamyonetten indiren adam kamyonetti çaldı. Ancak Jandarma kısa sürede hırsızı yakaladı.

Alınan bilgiye göre olay şöyle gelişti; Gaziantepten Şanlıurfaya seyir halinde olan A. Aya (42) ait kamyoneti kulanan M. L. (35), Birecik Karayolu Bölge Trafiki geçtikten sonra arabayı yol kenarında durdurarak, yanında oturan araç sahibine; Ben çok yoruldum. Şanlıurfaya kadar da sen gel sür dedi.

Araç sahibi A. A. ise direksiyona geçmek için kamyonetten inince direksiyondaki M. L. hızla oradan uzaklaştı. Arabası gözünün önünde kaçırılan A. A. ilk şoku atlatıktan sonra Jandarma trafiği arayarak durumu bildirdi.

Bunun üzerine Jandarma Trafik görevlileri Şanlıurfa istikametine kaçan hırsızı Payamlı bölgesinde yakalayarak gözaltına aldılar.

Sorguya alınan M. L. Şanlıurfa Cumhuriyet başsavcılığınca ifadesi alındı. İfadesi alınan M. L. Savcılığın talimatıyla serbest bırakıldı.

www.balikligol.com


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.