Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Rektör Mutlu Öğrencilerin Sorunlarını Dinledi
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Rektör Mutlu Öğrencilerin Sorunlarını Dinledi

Eğitim

Harran Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. İbrahim Halil Mutlu öğrenci temsilcileri ile bir toplantı yaparak öğrencilerin sorunlarını dinledi.


Osmanbey Yerleşkesi merkezi kafeteryada yapılan toplantıya üniversitenin tüm fakülte ve yüksekokullarındaki öğrenci temsilcilerinin yanı sıra rektör yardımcıları, dekanlar, yüksek ve meslek yüksekokul müdürleri ve daire başkanları katıldı.
Program öncesi bir sunum yapan üniversite rektörü Prof.Dr İbrahim Halil Mutlu üniversitede yapılan çalışmalardan slâytlar eşliğinde bahsederek gelinen nokta ve üniversitenin hedeflerini anlattı.
Daha sonra okul temsilcilerini dinleyen Rektör Mutlu bu sorun ve sıkıntıları dekan ve okul müdürleri ile paylaşarak sorunları çözülmesi noktasında notlar alarak sorunları çözeceklerinin müjdesini verdi.
Rektör son olarak yaptığı konuşmada öğrencilere hitaben “sizler bizim velinimetimizsiniz, siz varsanız biz varız, akademisyenler var, idari personeller var. Siz öğrenciler bizim değerlerimizsiniz.” dedi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.