Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Peygamber Sevdalılarından Milyar Salâvat Kampanyası
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Peygamber Sevdalılarından Milyar Salâvat Kampanyası

Eğitim

Şanlıurfa Peygamber Sevdalıları Platformu insanlarımıza peygamber sevgisini nakşetmek için “Milyar Salâvat Kampanyası” başlattı.

Başlattıkları “Milyar Salâvat Kampanyası”nın amacını dili zikre alıştırmak, dili kötü sözlerden arındırmak, zaman israfını önlemek, Allah`a ve Resulüne olan sevgi ve sadakati artırarak topluma peygamber sevgisini yerleştirmek olduğunu belirten Şanlıurfa Peygamber Sevdalıları Platformu sözcüsü Mehmet Kışlar, kampanya sayesinde insanlarımıza peygamber sevgisini nakşetmek olduğunu kaydetti.
Kışlar açıklamasının devamında, “İslam peygamberi H.z Muhammed (s.a.v)’in unutulmaya ve unutturulmaya çalışıldığı ve kutlu doğum ayının yaklaştığı bu günlerde tüm Şanlıurfa ve ilçelerinin Kâinatın efendisine salâvat getirerek manevi bir atmosfer içerisine girmesini istiyoruz” şeklinde konuştu.
Milyar Salâvat Kampanyasında ayrıca Yasin-i Şerif ve Hatim kampanyası da başlattıklarını ifade eden Kışlar, Salâvat kampanyamıza katılmak isteyen tüm peygamber Sevdalıları (0507 459 06 08) ve (0414 215 61 23) nolu telefonları arayarak çektikleri salâvatları teslim edebilirler. Başlattığımız “Milyar Salâvat Kampanyası” 08 Nisan 2012 tarihine kadar devam edecektir.” diye konuştu.

Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.