Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Okumanın yaşı yok dedi 71 yaşında üniversite bitirdi
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Okumanın yaşı yok dedi 71 yaşında üniversite bitirdi

Eğitim

Trabzon'da yaşayan 71 yaşındaki Abdurrezzak Hacısalihoğlu'nun okuma azmi herkesi şaşkına çeviriyor. Hacısalihoğlu amca Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü'nü bitirerek diploma almaya hak kazandı.


İlkokulu bitirdikten sonra 1967 yılında bir kamu kurumunda memuriyet hayatına adım atan Abdurrezzak Hacısalihoğlu önce ortaokulu ardından da akşam lisesini tamamladı. 63 yaşında Celal Bayar Üniversitesi Alaşehir Meslek Yüksekokulu Tarımsal Kooperatifçilik Bölümü'nden mezun olan Hacısalihoğlu, Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi'ne geçiş yaptı. Abdurrezzak Hacısalihoğlu, 71 yaşında da buradan mezun olarak diplomasını aldı.

SINAVLARA BAŞKA ŞEHİRLERDE GİRDİ


7 çocuklu bir ailede büyüyen Abdurrezzak Hacısalihoğlu, okuduğunu herkesten gizli tutmak için sınavlara başka bir ilde girdiğini söyledi. Hacısalihoğlu, "Okumanın tabi ki yaşı yok ama bizim yaşımız biraz daha ileri olunca bunu yapmak istedim. Derslerime çalışarak başarılı oldum" dedi. Açıköğretim Fakültesi Trabzon Büro Yöneticisi Tahsin Şahinkaya, hasta olduğunu öğrendiği Abdürrezzak Hacısalihoğlu'nu köyünde ziyaret ederek diplomasını verdi.


Habertürk / Enis Yıldırım


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.