Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Öğretmene tandır ekmeği ve yumurta hediye ettiler
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Öğretmene tandır ekmeği ve yumurta hediye ettiler

Eğitim

Muş'un Sungu Beldesi Hürriyet İlköğretim Okulunda ilk öğretmenliğine başlayan Sınıf Öğretmeni Ece Bayramkan'a öğretmenler gününde ilginç hediyeler geldi.

 24 Kasım öğretmenler gününde Muş'ta yeni öğretmenlik görevine başlayan Sınıf Öğretmeni Ece Bayramkan'a öğrencileri ilginç hediyeler verdi. Muş'un Sungu Beldesinin Hurriyet İlköğretim okulunda 2-B sınıfının öğrencileri öğretmenlerine, öğretmenler gününde annelerinin ördüğü patikleri, köy yumurtasını ve tandır ekmeğini hediye etti.

Gelen hediyeler karşısında şaşıran Ece Öğretmen; "İlk öğretmenliğimi yaptığım yerde, çok değerli hediyeler aldım. Öğrencilerim soğuk havalarda giymem için annelerinin ördüğü patikleri hediye olarak bana getirdiler. Yumurta ve tandır ekmeği, gelen hediyeler arasında yer aldı. Hediyelere çok sevindim. Çok mutlu oldum. Ben pahalı bir hediyeyi zaten kabul etmezdim. Gelen bu hediyeler çok sıcak hediyeler." dedi. 

öğretmenlik için Muş'un ilk tercihi olduğunu ifade eden Bayramkan, "Burada öğrencilerim ile birlikte olmam bana büyük mutluluk veriyor." dedi. (M. Şirin Çağlayan-İLKHA)







Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.