Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Öğrencilere okul öncesi eğitim seti hediye edildi
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Öğrencilere okul öncesi eğitim seti hediye edildi

Eğitim

​Bingöl'ün Karlıova ilçesinde "Annem ve ben" projesi kapsamında 400 anaokulu öğrencisine okul öncesi eğitim seti hediye edildi.

Karlıova 125’inci Anaokulunda düzenlenen programa Karlıova Kaymakamı Levent Yetgin, ilçe Milli eğitim Müdürü Ali Yıldız, Özel İdare Müdürü Bayram Sünbül ve İlçe Müftüsü Abdullah Söylemez, öğrenci ve velilerin katılımıyla gerçekleşti.

Projenin mimari olan İngilizce Öğretmeni Hüsniye Kuzu yaptığı açıklamada, “SODES projesi kapsamında, Kalkınma Bakanlığının desteklediği, Milli Eğitim Müdürlüğünün yürüttüğü, Annem ve ben projemizin amacı kız çocuklarımızı ve annelerimizi bilinçlendirmektir. Eğitim fırsat eşitliğini yakalaya bilmek için kız çocuklarımızın eğitimine katkıda bulunmak, günümüz dünyasında geleceğimizin anneleri olan kız çocuklarımızın daha eğitimli ve bilinçli bireyler olmalarını sağlamaktır amacımız.” dedi.

Kuzu, “Proje kapsamında dört farklı etkinlik yapacağız, bu etkinliklerden ilkini gerçekleştirdik. Okul önce eğitimin yaygınlaşması amacıyla 400 yüz okul öncesi öğrencilerimize eğitim seti hediye ettik. Ayrıca ilerleyen zamanlarda 100 kız öğrencimize materyal desteği sağlayacağız, ilçemiz müftülüğü, toplum sağlığı merkezi ve bir uzman eşliğinde anne ve kızlarımıza 3 farklı seminer düzenlemeyi, hedefliyoruz. Bu seminerler kapsamında ulaşmaya çalıştığımız hedef sayımız bin kişidir. Son olarak yaz tatilinde anne ve kızlarımızın cennet vatanı daha yakından tanımaları amacıyla 100 kişiye İstanbul ve Çanakkale gezisi düzenlemeyi planlıyoruz.” ifadelerine yer verdi.
(İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.