Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Öğrenciler Belediyeyi Ziyaret Ettiler
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Öğrenciler Belediyeyi Ziyaret Ettiler

Eğitim

İlk Öğretim Haftası nedeni ile Sakarya ilköğretim öğrencileri ve okul Müdürü Murat Yetkin Şanlıurfa Viranşehir Belediyesini ziyaret ettiler. Öğrencileri kabul eden Belediye Başkan Vekili Mehmet Burun, okul Müdürü Murat Yetkin ve öğrencilere birer hediye verdi.

 İlköğretim haftası nedeni ile belediyeye ziyarette bulunan öğrencileri Viranşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Burun öğrencileri makamında kabul etti. Öğrenciler ve Sakarya İlköğretim okulu Müdürü Murat Yetkin´e birer hediye veren Belediye Başkan VekiliMehmet Burun, yeni ilk öğretim haftasının tüm öğrenci ve öğretmenlere hayırlı olmasını diledi, kurum olarak her zaman eğitime önem verdiklerini belirten Burun, okulların sorunları ile de ilgilendiklerini söyledi.

Öğrencilerden İmralı Tanırgan ise, Belediye Başkan Vekili Mehmet Burun´dan okullarına yeni su hattı çekmelerini ve okul bahçelerini düzenlemelerini istedi. Burun ise en kısa zamanda öğrencilerin isteklerini yerine getireceklerini söyledi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.