Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Müsteşar Yardımcılarından Rektör Taşaltın’a Ziyaret
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Müsteşar Yardımcılarından Rektör Taşaltın’a Ziyaret

Eğitim

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Ali Rıza Diniz, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Hasan Özlü,  DSİ Genel Müdür Yardımcısı Kaya Yıldız ile birlikte  Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Taşaltın’nı makamında ziyaret ettiler.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Ali Rıza Diniz, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Hasan Özlü, DSİ Genel Müdür Yardımcısı Kaya Yıldız ile birlikte Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Taşaltın’nı makamında ziyaret ettiler.

Heyetin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Prof. Dr. Ramazan Taşaltın, ilk defa hayata geçirecekleri, Osmanbey Kampüsüne içmeye su getirme projesini için destek talebinde bulundu.

Osmanbey Kampüsünde Rektör Taşaltın’a ziyarette bulunan heyet, kampüsün sorunlarıyla ilgili olarak bilgi alışverişinde bulunduktan sonra kampüsten ayrıldı.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.