Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Muhtarın yol çilesi
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Muhtarın yol çilesi

Eğitim

Şanlıurfa Bozova'ya bağlı bulunan Bulguca köyü muhtarı Mahmut Demir; "Yaklaşık olarak bir kilometrelik yapılmayan bir yolumuz var bu yol için şimdiye kadar Milletvekilinden, Müsteşarına kadar birçok yere müracaatta bulundum bu yolun yapılması için ama kimse bana net bir söz vermedi.

Ben ise bu yolu yaptırmak için yaklaşık 2 gündür Sayın Valimiz Nuri Okutan'dan bir randevu talebinde bulundum yoğun programı nedeni ile henüz şimdiye kadar randevu cevabını almış değilim inşallah Allah nasip ederse bu hafta içersinde Sayın Valimizden bir araya gelip yolumuzun yapılması için bu konuyla ilgili sayın valimizin elinden gelen bütün imkânları bize seferber edecektir.

Bugün Sayın Milletvekilimiz Mustafa Kuş ile bir telefon görüşmemiz oldu, aynı hadiseyi Sayın Vekilime de aktardım Sayın Vekilimde kendi imkânları içersinde yol ile ilgili çalışmaları sürdüreceğini söyledi.

Muhtar Demir, "herkesin yolumuzla ilgili katkısı olmuştur tekrar ben köyüm adına sayın vekillerime Sayın Valime teşekkür ediyorum.

Ramazan ayının gelmesi ile beraber bayrama yetişmezden yolumuzun bitmesi için emeği geçecek olan tüm yetkililere teşekkür ederim" dedi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.