Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Lösemili çocuklardan İl Milli Eğitim Müdürlüğüne ziyaret
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Lösemili çocuklardan İl Milli Eğitim Müdürlüğüne ziyaret

Eğitim

Batman İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik'i ziyaret eden LÖSEV Batman Temsilcisi Abdurrahman Kandemir, amaçlarının toplumun dikkatini Lösemili çocuklara çekmek olduğunu söyledi.

 Lösemili Çocuklar Haftası münasebetiyle Lösemili çocuklar ve Batman LÖSEV komitesi, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik’i ziyaret etti.

Her yıl Kasım ayının ilk haftasında kutlanan Lösemili Çocuklar Haftası nedeniyle, ziyarete gelen Lösemili çocukları makamında konuk eden Çelik, bir süre çocuklarla ve Batman LÖSEV komitesi üyeleriyle sohbet etti.

LÖSEV’in Batman’daki faaliyetleri hakkında bilgi veren LÖSEV Batman Temsilcisi Abdurrahman Kandemir, “Ülkemizde lösemili çocuklar için biri uluslararası, biri de Kasım ayının ilk haftasında kutlanan iki Lösemili Çocuklar Haftası bulunmakta. Bu haftalarda yapılan etkinliklerle toplumun dikkatini lösemili çocuklara çekmek ve toplumu korunma konusunda bilinçlendirmektir.”diye konuştu.

Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Milli Eğitim Müdürü Çelik, “Lösemili çocuklarımız hepimizin emanetidir. Bir amaç ve hedef uğruna bir araya gelmiş olmanız, güzel bir dayanışma örneğidir. Aynı zamanda bu dayanışmanız toplumda duyarlılık oluşturuyor. Milli Eğitim olarak her zaman sizin yanınızdayız. Lösemi hakkında bilinçli bir neslin oluşması için, okul öncesi ve ilkokullarımızda eğitici çalışmalarımız olacak.”dedi.

Çelik ziyaretin sonunda lösemili çocuklara çeşitli hediyeler verdi. (M.Fatih Akgül-İLKHA)







Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.