Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Lise Temsilcileri Gençlik Merkezinde Toplandı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Lise Temsilcileri Gençlik Merkezinde Toplandı

Eğitim

Şanlıurfa Gençlik Merkezi, Şanlıurfa’daki tüm lise temsilcileriyle bir toplantı düzenledi.


Toplantıda Gençlik ve Spor Bakanlığı tanıtımından sonra, Şanlıurfa’da bulunan 5 gençlik merkezi tarafından düzenlenen kurslar ve etkinlikler anlatıldı.
Katılımcılara Gençlik ve Spor Bakanlığının çıkarmış olduğu kitaplar ve gençlik merkezinin tanıtım broşürleri dağıtılarak, okul temsilcilerinden gençlik merkezlerinin okullarda tanıtılması ve diğer projeler için destek istendi. Gençlerle fikir alış verişinde bulunduktan sonra her zaman fikirlerine kapılarının açık olduğu belirtildi.

Katılımcılara ikram edilen kokteylden sonra gençlik merkezi gezdirilerek, buradan 7/24 faydalanabilecekleri ve gençler için neler yapılabileceği hakkında fikir alış verişi yapıldı. Son olarak daha önce tüm okullara duyurulan ve afişleri asılan Filipinlere yardım kampanyası ile ecdada mektup yarışmaları için okudukları okullara tekrar hatırlatmaları istendi.

Konu hakkında görüşünü aldığımız Şanlıurfa Gençlik Merkezi Müdürü İbrahim Halil ALP “Gençlik Merkezi olarak sık sık okullara giderek tanıtımlarımızı yapıyoruz. Bu tanıtımlardaki amacımız daha fazla gence ulaşmaktır. Bu defa tüm lise temsilcilerini gençlik merkezimize yani gençlerin evine davet ettik. Onlara Bakanlığımızın ve bizim faaliyetlerimizi anlatmaya çalıştık. Bazen her projede anında tüm gençlere ve okullara ulaşamayabiliriz ama, okul temsilcilerine ulaştık mı onların da kendi okullarına ulaşmaları daha kolay olur diye düşündük. Aslında bu okul temsilcileri bundan sonra bir nevi gönüllü gençlik merkezi temsilcisi oldular.” dedi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.