Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Konuklu'nun İmara Açılması Meclis Gündeminde
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Konuklu'nun İmara Açılması Meclis Gündeminde

Eğitim

Belediye Meclisi Mart Ayı Toplantısı, Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba başkanlığında 2 birleşim halinde gerçekleştirildi.


Dün ve bugün gerçekleştirilen birleşimlerde ana gündem maddeleri teker teker görüşülerek karara bağlanırken çeşitli konularda verilen soru önergeleri ilgili birimlere havale edildi.
Buna göre; ilk olarak Konuklu Belediyesi’ne ait taşınmaz mal satışını ele alan belediye meclisi konuyu imar komisyonuna havale ederken Sırrın-Karşıyaka Bölgesi’ndeki taşınmaz mal satışını ise onayladı. Ayrıca Halk Sağlığı Müdürlüğüne taşınmaz mal tahsisine de onay veren Belediye Meclisi, “Ağır Metal Analiz Ücretlerinin Belirlenmesi” başlıklı gündem maddesini ise Plan ve Bütçe Komisyonuna havale etti.
İmar komisyonuna havale edilecek dosyalar ve imar komisyon raporları (İmar Tadilatları)nı görüşen Belediye Meclisi Mart Ayı Toplantısını sona erdirdi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.