Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
KOCAELİ'DEN AKÇAKALELİ ÖĞRENCİLERE YARDIM ELİ
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

KOCAELİ'DEN AKÇAKALELİ ÖĞRENCİLERE YARDIM ELİ

Eğitim

Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde faliyet gösteren Polin su parkları ve Gebze ilçesinde Faliyet Gösteren Futura Form Firmaları sosyal sorumluluk çerçevesinde Yapmış oldukları Yardımları İle Minik Öğrencileri sevindirmiş oldular.

Bir Öğretmenin Önerisi Üzerine duyarsız kalmayan Polin ve futura form Firmaları Şanlıurfa’nın Alçakale ilçesi Bulgu İlköğretim okulundaki öğrencilerin Bazı ihtiyaçları olan Kırtasiye malzemelerini gidermiş oldular.Mutlulukları gözlerinden okunan minik öğrencilerin fotoğraflarını Çeken sınıf Öğretmeni ve Öğrencileri Polin su parkları ve Futura form Yöneticilerine ve çalışanlarına Yapmış oldukları Yardımdan dolayı Teşekkür ettiler.

Yardım ile alakalı bilgi Aktaran Polin Su parkları İnsan Kaynakları Müdürü Müge Tolunay Gündoğdu “Bir öğretmen arkadaşımızın vasıtası ile, Şanlıurfadaki bir ilköğretim okulunun ihtiyaçları tarafımıza iletilmişti. Polin; gerek firma sahipleri, gerek çalışanları olarak, bu gibi sosyal sorumluluk projelerine, özellikle eğitime ilişkin katkıya çok duyarlı olduklarından, yardım kampanyamızı şirket içinde duyurduk. Kısa sürede okulun ihtiyacı olan ve yanı sıra farklı pek çok kitap, defter, satranç, eğitim ekipmanı vb. ekipmanlar toplanarak okula ulaştırıldı. Öğretmenleri de okul ve öğrenciler adına teşekkürünü, çocukların bu güzel fotoğraflarını ileterek bildirdi. Bu çocukların eğitim için, ufacıkta olsa bir katkıda bulunmuş olmanın mutluluğunu yaşıyor, onlara başarılar diliyoruz dedi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.