Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Kızıltepe'de 500 kitaplık yeni bir kütüphane açıldı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Kızıltepe'de 500 kitaplık yeni bir kütüphane açıldı

Eğitim

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde Ahmed-i Hani Meslek ve Teknik Anadolu Lisesinde kurulan 500 kitaplık kütüphanenin açılışı yapıldı.

Kızıltepe ilçesinde Ahmed-i Hani Meslek ve Teknik Anadolu Lisesinde kurulan 500 kitaplık kütüphanenin açılışına Mardin Vali Yardımcısı Ali İkram Tuna, Kızıltepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Az, Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonu Mehmet Şerif Öter, Şube Müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Kütüphanenin açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Müslüm Berk, Kütüphanenin Mardin Valiliği, Kızıltepe Kaymakamlığı, Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonu, öğretmenler ve öğrencilerin katkılarıyla kütüphanenin yapıldığını belirterek emeği geçen herkese teşekkür etti.

Mardin Vali Yardımcısı Ali İkram Tuna ise “Çocuklara okuma alışkanlığı kazandırmaya çalışıyoruz. Hayat hızlı bir şekilde devam ediyor. Değişen yaşam koşullarına adaptasyonu sağlamak için öğrencinin sürekli okuma araştırma ve sorgulama kültürünün olması gerekir. Bizler okuma faaliyetlerinin edindirilmesi için ve yaygınlaşması için kütüphaneleri çok elzem görüyoruz. İnşallah öğrencilerimiz en güzel şekilde faydalanacaktır. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu. (Mehmet Aslan - İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.