Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
"Karma eğitime son verilmesi için adımlar atılsın"
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

"Karma eğitime son verilmesi için adımlar atılsın"

Eğitim

Ortaöğretimde başörtüsü yasağının kaldırılmasının sevindirici olduğunu söyleyen Solhan Çağrı-Der Başkanı Muhsin Barış, karma eğitimin de kaldırılması yönünde adımların atılmasını istedi.

 Ortaöğretimde başörtüsü yasağının kaldırılması ile ilgili açıklamada bulunan Solhan Çağrı-Der Başkanı Muhsin Barış, Ortaöğretimde başörtüsü yasağının kaldırılmasının olumlu bir adım olduğunu söyledi.

“Anayasal güvence altına alınsın”

Başörtüsü engelinin kaldırılmasına yönelik alınan kararın memnuniyet verici olduğunu söyleyen Barış, “Ortaöğretimde ‘başı açık’ ibaresinin kaldırılması bizim için sevindirici bir adımdır. Yeterli bulmasak ta bu adımı memnuniyetle karşılıyoruz. İleriki zamanlarda bu yasağı dayatabilecek bazı siyasi partiler var. Bu dayatmaların yaşanmaması için anayasa güvencesi altına alınsın.” dedi.

“Karma eğitime son verilsin”

Karma eğitimin kaldırılması gerektiğine dikkat çeken Barış, “Kız ile erkek öğrencilerin ayrı ortamlarda ders görmeleri gerekmektedir. Geleceğimiz olan gençliğin ahlaki boyutta korunması zorunluluktur. Çünkü gençlik bugünümüzdür, yarınımızdır. Fakat maalesef şuan da okullarda gördüğümüz tablo bir veli olarak çok istediğimiz bir tablo değildir. Halkımızın kültürü ve inancı adına bir talep olarak dile getiriyoruz. Biran önce geleceğimiz adına, gençliğimiz adına ve ahlaklı bir toplum adına mutlaka karma eğitime son verilsin." ifadelerini kullanıldı. (İLKHA)







Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.