Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Tespit Edilen atılacak! 2010 KPSS ile ilgili flaş gelişme
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Tespit Edilen atılacak! 2010 KPSS ile ilgili flaş gelişme

Eğitim

670 sayılı “Olağanüstü Hal Kapsamında Alınması Gereken Tedbirler Hakkında Kanun Hükmünde Kararname”, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanarak yürürlüğe girdi.

ÖSYM’nin 2010 yılında uyguladığı KPSS sınavının genel yetenek ve genel kültür bölümünün sorularını hukuka aykırı bir şekilde elde ettiği tespit edilen kişilerin atamaları iptal edilecek.


Kararnameye göre ÖSYM’nin 2010 yılında uyguladığı KPSS sınavının genel yetenek ve genel kültür bölümünün sorularını hukuka aykırı bir şekilde elde ettiği tespit edilen kişilerin atamaları iptal edilecek.

Kararnamede, “10-11 Temmuz 2010 tarihlerinde uygulanan KPSS'de genel yetenek ve genel kültür test sonuçlarına göre veya bu sonuçlar da esas alınmak suretiyle atanan personelin atama işlemlerinin geçerliliği devam eder. Ancak, bu sınav sorularını ve/veya cevaplarını hukuka aykırı şekilde sınav öncesinde yada sınav sırasında elde ettiği tespit edilen kişilerin atamaları iptal edilir.” ifadesi yer aldı. (İLKHA)

 

 


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.